Bestellingen verzonden binnen 1-3 werkdagen voor 4,95 euro. Gratis verzending vanaf 79 euro (NL).
Bestellingen verzonden binnen 1-3 werkdagen voor 4,95 euro. Gratis verzending vanaf 79 euro (NL).
Cart 0

Jouw Helende Kruidentuin

Een speciaal voor jou gecreëerde kruidentuin met het oogpunt op jouw vrouwen-welzijn.

Wil jij de helende eigenschappen van kruiden ervaren?  Niet alleen de heilzame werking van de stoffen ín de plant, maar ook de meerwaarde die het contact met de kruiden met zich meebrengt benutten? In jouw eigen kruidentuin kun je zien hoe het kruid groeit en voelen wat het met je doet om jezelf op deze manier met de helende kruiden te verbinden. Ik creëer met zorg en liefde helende kruidentuinen, speciaal gericht op jouw persoonlijke situatie. Ik ben beschikbaar voor Zwangerschaps-, Kraam-, Cyclus&Hormoonbalans- en (peri)Menopauze-tuinen in de regio Noord-holland. 

De helende kruidentuin die ik voor jou creëer is speciaal voor jou ontworpen en gericht op de ondersteuning van jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. De tuin kan zo simpel of zo uitbundig zijn als dat jij het wil en is gebaseerd op hoeveel ruimte je hebt, wat jouw budget is en wat jouw wensen zijn. Kruiden aanleg in de volle grond, of in bakken op een terras of zonnig balkon. 

Ik leg de tuin aan met het oogpunt op duurzaamheid en liefde voor Moeder Aarde. Waar mogelijk maak ik gebruik van biologische planten, aarde en zaden. In de aanleg van de tuin hou ik rekening met het ondersteunen van de bodem vitaliteit. 

Wil jij een kruidentuin die speciaal voor jou is gecreëerd? Neem dan contact met me op!

We maken dan een afspraak voor een vrijblijvende (online)kennismaking waarin je kunt aangeven wat jouw situatie is en wat jouw wensen zijn. Op basis hiervan maak ik een globaal tuin-plan en een inschatting van de benodigde uren en de kosten. Ben je hiermee akkoord? Dan breng ik jouw situatie nog verder in kaart en stel ik voor jou een definitief tuin-plan op. Je ontvangt deze per mail en hierin staat beschreven welke kruiden ik voor jou heb geselecteerd inclusief de afbeeldingen en een uitgetekend tuinontwerp. 

Na de aanleg van jouw kruidentuin ontvang je van mij een document met daarin de werking van elk kruid omschreven, een overzicht over het onderhouden van de tuin, en informatie over het gebruik van de kruiden en tips over hoe je de kruiden kunt drogen en verwerken. In principe zijn alle kruiden simpelweg te gebruiken door ze te plukken en er thee van te maken, maar je ontvangt ook informatie over andere mogelijkheden van het verwerken zoals bijvoorbeeld het maken van tincturen en hoe je de kruiden kunt drogen voor gebruik in de winter. 

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met me op via 06 160 162 62, hallo@lizaskruiden.nl of maak gebruik van het contactformulier. 

Ik ben ook beschikbaar voor algemeen tuin onderhoud en het onderhoud van een door mij gecreëerde kruidentuin.